ANIMSI

home

Followers

Thursday, 9 August 2012

MAHASISWI TANPA SEURAT BENANG GEMPARKAN WARGA KOTASeorang wanita 'minah salleh' yang botak telah dilihat berjalan dalam keadaan bogel di tengah bandar Kuming, ibu negeri wilayah Yunnan.

Menurut pemilik kedai ditepi jalan di situ, beliau amat terkejut melihat seorang wanita barat yang botak melintas di hadapan kedainya tanpa mengenakan seurat benang pun ditubuhnya melainkan hanya sepasang kasut sekitar jam 5 petang pada 5 Ogos lalu.

Oleh kerana pada ketika jalan sudah semakin sesak dengan orang ramai yang pulang dari kerja, aksi wanita bogel itu pantas mendapat perhatian orang ramai. Beberapa orang dilihat mengikutinya sambil mengambil gambar tubuh bogelnya itu.

Aksi wanita ini kemudiannya hangat diperdebatkan di forum-forum online, dan ramai yang mengkritik wanita berkenaan berkelakuan sedemikian ditempat awam yang turut melibatkan kanak-kanak yang berada di situ pada waktu kejadian.
Wanita berkenaan difahamkan adalah pelajar antarabangsa dari Itali yang sedang belajar di universiti perubatan di Kunming.

1 comment:

  1. saja laa dia nak test power lelaki timur pula.berkalih angin laa katakan

    ReplyDelete