ANIMSI

home

Followers

Friday, 4 May 2012

HOT!! GAMBAR SEKSI NORA DANISH DALAM MAJALAH GLAM!!??


Ramai yang terkejut apabila melihat gambar seksi aktres popular Nora Danish dalam ruangan majalah GLAM edisi Mei 2012, kerana baru-baru ini kita baru sahaja dikhabarkan Nora telah berangkat ke tanah suci Mekah untuk menunaikan Umrah, dan telah memuat naik gambarnya bertudung ketika di sana.

Menurut beberapa blog hiburan tempatan, photoshoot ini dijalankan sebelum Nora berangkat ke tanah suci.

Dalam ruangan tersebut, Nora yang digelar sebagai ‘hot mama’ membicarakan tentang lelaki pilihannya kelak.
Dalam ruangan tersebut juga Nora menjelaskan bahawa dia akan lebih mementingkan kerjaya dan keluarga.
(Sumber: Cinema Online – www.cinema.com.my)

3 comments:

  1. Rasanya baru semalam tengok gambar dia nak gi buat umrah ( dlm Metro ) arini dah kecoh gambar sexi. Mcm ada yang tak puas hati je orang nak berubah jadi baik. Gambar ni zaman bila ? Sepatutnya kalau betul dia nak berubah jadi baik..kita support la...ni mcm nak memalukan dia jek. Setiap orang ada buat salah...

    ReplyDelete
  2. Seksi di dunia,seksa di akhirat...

    ReplyDelete