ANIMSI

home

Followers

Monday, 19 March 2012

GEMPAK!!! PRU 13 JUN 2012?? INI RESPON NAJIB
KUALA LUMPUR, 20 Mac - Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak masih terus membiarkan semua pihak termasuk media berteka-teki mengenai tarikh sebenar pilihanraya umum ke-13 (PRU 13).

Beliau mengandaikan pertanyaan mengenai tarikh sebenar pilihanraya sebagai meminta ketua pegawai eksekutif syarikat Coca Cola untuk mendedahkan ramuan minuman ringan terkenal yang menjadi rahsia sejak sekian lama.

"Saya akan mengumumkannya nanti. Saya pasti anda semua memahami kenapa saya tidak boleh memberitahu tarikh itu," katanya pada sesi soal jawab selepas melancarkan Kelab Koresponden Asing Malaysia di sini.

Najib turut berkata beliau sedar bahawa ramai pihak termasuk agensi berita asing sudah meramalkan pilihan raya umum Malaysia akan diadakan pada Jun nanti.

Beliau yang ditanya pemberita mengenai pentingnya Barisan Nasional memperoleh majoriti dua pertiga, berkata negara memerlukan sebuah kerajaan yang kukuh dan stabil bagi mengelakkan Malaysia daripada ketidaktentuan politik.

Najib turut menegaskan Barisan Nasional sedang bekerja keras untuk mendapatkan kemenangan majoriti dua pertiga dan berusaha lebih tinggi kini berbanding sebelum ini.

PSSSSSSST: Anwar kepanasan menyusun jawapan untuk Nalla..kah kah kah!!

No comments:

Post a Comment