ANIMSI

home

Followers

Sunday, 15 January 2012

PANAS!! PADAN MUKA ANWAR KENA BIDAS DENGAN MUFTI KAW-KAW!! PAS MACAM MANE NI??

kah kah kah!!
Memang penyokong PAS tak dapat nak lari!!
kan dah kena!!
Macam mana tu ye bersekongkol dengan orang yang menghalalkan perbuatan terkutuk tu?


Ai..Apsal kelu penyokong PAS??
So sekarang semua dah jelas?


Tiada sebab kenapa PAS tidak menjauhkan diri dengan Si Anwar Pengamal ajaran songsang!!


Pelbagai pihak mengecam Ketua Pembangkang,Anwar Ibrahim kerana mendakwa undang-undang berkaitan hubungan sejenis atau homoseksual di negara ini sudah lapuk dan harus dikaji semula.Anwar berkata demikian dalam wawancara dengan Perbadanan Penyiaran Britain (BBC) World News, Khamis lalu.Mufti Perak, Tan Sri Harussani Zakaria, berkata umat Islam tidak boleh mengeluarkan kenyataan yang dilihat menyokong amalan seks sejenis iaitu homoseksual, lesbian atau liwat antara dua jantina berbeza kerana ia boleh menyebabkan mereka terkeluar daripada asas akidah.

“Kita tidak boleh menyokong atau menghalalkan hubungan sejenis kerana ia sama dengan menghalalkan zina. Ini boleh menyebabkan seseorang itu murtad.Umat Islam harus menentang amalan seks sejenis tidak kira sama ada lelaki dengan lelaki atau perempuan dengan perempuan atau amalan liwat antara lelaki dengan wanita. Jangan kerana mahu mengejar sokongan, kita membelakangkan agama,” katanya.

Khamis lalu,Anwar dalam wawancara dengan BBC World News menyokong pemansuhan undang-undang lapuk homoseksual apabila ditanya mengenai sokongan diterimanya daripada golongan pro gay (pengamal seks sejenis) di negara ini selepas dibebaskan daripada tuduhan meliwat bekas pembantu peribadinya.Kumpulan gay Filipina turut menyokong pembebasan Anwar daripada tuduhan itu.

Anwar yang diwawancara menerusi persidangan video di Mumbai, berkata walaupun masyarakat negara ini tidak boleh menerima amalan homoseksual, undang-undang lapuk mengenainya tidak harus digunakan bagi menghukum orang yang tidak bersalah.

pssssssssst: Sebenarnya isu ini telah menjerat PAS!! apakah hukum bersekongkol dengan mereka yang menghalalkan homoseksual?? Alahai..kat mana nak letak muka wei!!

klik 

1 comment:

  1. ..Nik Aziz dan PAS tetap menjadikan Hj Anuuwar Al Bontoti sebagai idola..

    ReplyDelete