ANIMSI

home

Followers

Tuesday, 6 December 2011

SENSASI: ARTIS KONTROVERSI GAMBAR BOGEL DI MAJALAH?


 
* GAMBAR yang dirakamkan pada 15 November lalu menunjukkan Veena Malik bergambar di lokasi penggambaran filem All U need. Love di Mumbai

NEW DELHI, India - Pihak pengurusan majalahFHM versi India mempertahankan muka depan isu terbaharunya yang menampilkan aktres Pakistan, Veena Malik berbogel dengan lengannya dicacah tatu ISI iaitu singkatan untuk agensi perisikan Pakistan.
Majalah FHM edisi Disember masih belum berada di pasaran tetapi prebiu majalah berkenaan di laman webnya menimbulkan kontroversi terutamanya selepas Veena menafikan dia bergambar bogel.
Malah, aktres berkenaan menuduh FHMmenggunakan teknik pertindihan gambar untuk mengubah imejnya.
Mengulas isu tersebut, pengarang FHM India, Kabeer Sharma memberitahu agensi berita AFPbahawa dia keliru dengan tuduhan aktres itu.
"Mungkin tindakan dia bergambar bogel itu telah memakan diri justeru, dia menafikannya.
"Kulit majalah ini tulen. Ia menampilkan tubuh sebenar Veera, dia memiliki tubuh yang hebat," kata Sharma.
Perbuatan berbogel untuk filem dan majalah masih tidak dapat diterima oleh komuniti India apatah lagi rakyat Pakistan yang majoritinya beragama Islam.
Veera yang sudah lama menceburi industri perfileman Pakistan, Lollywood, terkenal di India selepas muncul dalam program televisyen Big Boss yang diadaptasi daripada program realiti popular Big Brother di Eropah. - Agensi

1 comment:

  1. saya berharap saudara dapat linkkan suapan dari blog saudara ke blog saudara..
    http://lamanizzs.blogspot.com
    tq

    ReplyDelete