ANIMSI

home

Followers

Sunday, 4 December 2011

PELAJAR PEREMPUAN SEPARUH BOGEL BERSAMA TEMAN LELAKI WARGA AFRIKA


Seorang pelajar perempuan sebuah kolej swasta (gambar) dicekup dalam keadaan separuh bogel bersama teman lelaki warga Nigeria dalam bilik di tingkat lima sebuah apartmen yang disewa dan dikongsi mereka bersama sekumpulan lelaki warga Afrika, awal pagi semalam.


Ketika serbuan jam 4 pagi itu, selain pasangan terbabit, sembilan lagi lelaki warga Nigeria berada dalam rumah berkenaan berpesta arak di ruang tamu kononnya sempena meraikan sambutan hari jadi seorang daripada mereka.

Sumber berkata, ketika serbuan penguat kuasa Jabatan Imigresen terpaksa mengetuk pintu bilik penuntut itu yang berkunci dari dalam lebih 30 minit, namun tidak dibuka menyebabkan pintu dipecahkan.

“Sebaik pintu terbuka, seorang perempuan warga tempatan berada di atas tilam dalam keadaan separuh bogel bersama seorang lelaki warga Nigeria yang turut berbogel.

“Apabila disoal siasat, dia (pelajar perempuan) yang berusia 20-an mengaku lelaki Nigeria itu kekasihnya dan mereka rakan sekelas ketika belajar di kolej itu,” katanya.

3 comments:

  1. bodoh punya pompuan... banyak lagi jantan Melayu... awang hitam gak yang dipilihnya... nak yang lain dari yang lain kot... bodoh punya pompuan... nasib baik bukan adik aku... bodoh punya pompuan...

    ReplyDelete
  2. Anak yg baik terhasil dari darah daging yg baik,darah daging yg baik terhasil dari rezeki yg halal dan diberkati ALLAH...
    Sendiri mau ingat la...

    ReplyDelete