ANIMSI

home

Followers

Tuesday, 8 November 2011

SEKS BEBAS MULUT KATA TIDAK, HATI KATA YA??

http://1.bp.blogspot.com/_-QzHaHjalQY/TI3KRipLkiI/AAAAAAAASZo/wN4hu-z2iXQ/s200/nakal.jpg
Alamak,seksuliwati..hehehe..sesuai sangat untuk Anwar yang kaki liwat ni,minta bersumpah tak nak.heheheh...semalam,Anwar Ibrahim mempertahankan hak penganjur dan penyokong festival Seksualiti Merdeka 2011 kerana menyifatkannya sebagai medan perbincangan dan pertemuan bagi golongan lesbian,gay,biseksual dan transeksual (LGBT).Menurutnya,pada masa sama Anwar Ibrahim Kononnya membidas pihak-pihak yang mengecam penganjuran festival ini terutamanya mereka yang berterusan menghina penganjur dan individu yang menyokongnya.Katanya lagi,PKR bagaimanapun secara tegas tidak menyokong penganjuran program berkenaan kerana ajaran Islam mahupun agama-agama lain jelas dalam isu ini.jap,tengah fikir ni.betul ker tidak menyokong ??? buat apa yek jumpa Al-Gore.dia sokong benda-benda macam ni...tak percaya ???

KLIK DI SINI

2 comments:

  1. Dalam Islampun hukum orang(Islam )yang lasbian atau homosex bukankah akan dihukum bunuh di rejam atau disula dikalayak ramai...bukan kah ini juga satu penghinaan kepada golongan ini..(bagi tujuan pengajaran kepada yang lain)...Adakah membela golongan ini.."mereka" menidakkan hukuman Allah! Renung2kan lah saudara2 Islamku...jangan sampai akidah kita terpesong...A'uzubillahminzalik..Astarfirrillah...

    ReplyDelete
  2. Di Malaysia dari sejumlah 28 juta penduduk, dianggarkan lebih kurang 1% adalah dari golongan Lesbian, Pondan, Gay, Bisexual dan Transvestite. Itu adalah lebih kurang 280,000. Ada berpendapat lebih dari jumlah yang dinyatakan. Kalau benar bagai dikata kenapa pihak berkuasa pemerintah Negara Islam yang berdaulat ini tangkap semua 280,000 ini dan sula mereka beramai2 di Dataran Merdeka. Kan itu mengikut lunas2 semua agama di Malaysia.

    ReplyDelete