ANIMSI

home

Followers

Wednesday, 19 June 2013

INI CARA UNTUK JAHANAMKAN POLITIK ANWAR!! SEBARKAN!!

 
Bagaimana caranya nak jahanamkan politik anwar ?
caranya adalah menjahanamkan segala bisnes milik cinabeng.
menjahanamkan dalam erti kata boikot.

boikot dalam skala seluruh bangsa melayu TIDAK MEMBERI BARANG SEPOSEN PUN WANG MEREKA KEPADA KEDAI CINABENG LAGI..

inilah antara punca mengapa blog ini, sejurus selepas pru 13 melancarkan serangan boikot barangan cinabeng.

harus diingat anwar menjanjikan bulan dan bintang kepada cinabeng.
segala milik melayu dan maruah islam dilacurkan oleh anwar.
cinabeng suka dan terpegun dengan gadaian politik sebegini.

kerana itulah cinabeng telah memberikan pukulan maut kepada BN.

di pagi hari pengundian, seluruh angkatan cinabeng beratur menggambarkan ketidaksabaran mereka untuk menukar kerajaan melayu.

sayang benda ini tidak menjadi. keputusan pru yang cinabeng harapkan tertubuhnya kerajaan cinabeng, tidak menjadi !

anwar panik kerana usaha tahap maksimanya melanyak lunyai HAK ISLAM MELAYU gagal.

maka dengan itu anwar terpaksa mengatur skrip low class seperti blackout,demo dan segalanya untuk menepis dan menyapu dalam karpet riak marah pengundi cinabeng kepada nya.

segalanya dialihkan kepada BN.
game anwar ini mudah dipelajari.

namun dikala anwar cuba menutup kelemahan, kita disini merungkai dan menyerang kepada GAME yang sepatutnya dilakukan .

game menhancurkan bisnes cinabeng lantas memberikan tekanan politik kepada anwar yang pastinya tertekan kerana cinabeng TELAH TERTEKAN.

kita tidak perlu menghancurkan harta benda cinabeng.
ini game low class.

apa yang perlu bangsa melayu buat untuk menekan maksima politik anwar, adalah MEMBOIKOT SECARA KONSISTEN BARANG CINA DAN KEDAI CINA.

duit dan harta adalah tuhan cinabeng.

sedikit  keuntungan yang berkurangan selama sebulan, akan merencatkan income cinabeng.

lagi kita boikot bisnes cinabeng, maka keuntungan yang selama ini mereka perolehi akan semakin berkurangan.

ingat bila margin keuntungan jatuh mendadak, mereka tidak mampu mengekalkan bisnes.

hutang akan bertambah, tunggakan hutang akan meningkat.
bila hutang meningkat cinabeng terpaksa meminjam ah long.
ah long akan mengenakan interest tinggi.

ketidakupayaan bisnesman cinabeng membayar hutang bank dan ah long akan menyebabkan keluarga dan masa depan mereka hancur.

akhir kata mereka akan membunuh diri atau lari.

sekolah cina kuat kerana bantuan maksima bulanan para peniaga cinabeng.

jadi bagaimana mereka mampu untuk meneruskan operasi sekolah cina sekiranya TIADA LAGI PEMBIAYAAN DARI BISNESMAN CINABENG yang bankrap akibat pemboikotan bangsa melayu...

ini adalah matlamat kita.
 
ini adalah agenda melayu baru.

agenda politik melayu baru perlu menghancurkan bisnes cina sampai mereka tertiarap.

kita tak perlu usik dan jentik pun pengundi cinabeng yang tak sedar diri ni.

cukup sekadar kita boikot bisnes mereka dan mengalihkan pembelian kepada barang dagangan keluaran melayu belacan.

tempoh 5 tahun menuju pru 14 adalah terlalu lama.
 

1 comment:

  1. Kita tekadkan AZAM, tetapkan IMAN teruskan momentum Tentera Anai-Anai ni.

    1. Kalau barang yg kita nak beli tu orang Islam/bumiputera tak buat jadi terpaksalah beli barang keluaran bukan bumiputera tapi JANGAN beli keluaran cina terutamanya yg terpampang nama cina......kalau dah tak ada, beli BARANG KELUARAN ASING spt dari Unilever (Eropah), Kraft (US), Procter & Gamble (US), Reckitt Benckiser (UK), Danone (Perancis), KAO (Jepun). Kebanyakan syarikat-syarikat tersebut kepunyaan orang asing tapi ada kilang di merata negara. Mereka ialah pembuat barang-barang rumah spt makanan-biskut, sabun cuci, sabun badan, shampu, pencuci tandas, lantai dan sebaginya . Nak tahu lebih lanjut rujuk kat (http://en.wikipedia.org.) Baik bagi duit kat orang asing dari bagi kat cina. Kekawan kalau dah tak de barang Islam/bumiputera baru beli yg lain.

    2. Selalu BACA siapa PEMBUAT/PENGELUAR PRODUK yg tertulis di belakang barang tersebut.

    3. GOODMAID pengeluar sabun, pencuci lantai dll ialah syarikat Cina Malaysia yg dlm iklan jawatan kosongnya menghendaki pekerja yg boleh berbahasa MANDARIN (maksudnya org cina). Begitu juga dgn syarikat Cina yg lain, sume sama je. Berapa kerat sangatlah Melayu, India yg boleh cakap cina??? Jadi pkir-pikirla sendiri....

    4. Hendaklah kita war-warkan kpd sume pekedai-pekedai runcit supaya jual barang keluaran dan kita nak beli barang Islam/bumiputera je.

    5. War-warkan kpd tauke kantin, restoran, gerai makan, peniaga kuih sebab mereka membeli barang runcit secara BORONG.

    6. Biasakan beli barang runcit dan lain-lain di kedai KR1M, Mydin, kedai FAMA, Felda, Agromas. Dgn itu peruncit akan menambah stok order barangan tersebut lebih dari biasa.

    ReplyDelete