ANIMSI

home

Followers

Wednesday, 25 July 2012

TERKINI!! ABBY NAK KAWIN DENGAN USTAZ PAS!! LAGI PUN DAH SANGAP KATANYE!!

Baru-baru ini abby telah menyatakan bahawa jika di izinkan dia teruja jika dapat berkahwin dengan Ustaz Pas.


Adakah dengan kawin dengan Ustaz pas masuk syurga Abby?


Melihat kepada ketabsuban artis kepada ajaran pas sangatlah di takuti kerana bimbang fahaman dan akidah artis yang menyertai pas seolah-olah agar rapuh. Amatlah dikesalkan dengan kefahaman abby yang menyertai pas seolah-olah beliau selamat dari disoal diakhir kelak.


Jabatan Agama Islam perlu menyiasat berkenaan isu yang telah di nyatakan oleh ustazah segera ini.


BERHUBUNG DENGAN 3 ORANG ARTIS ABBY,LEMAN DAN HAIRI OTHMAN


TIGA ARTIS INI TELAH BERJAYA DIKAMBING HITAM KAN OLEH GOLONGAN PAS KINI DENGAN BERANI DAN LANTANG MENUNTUT HAK PENGHAPUSAN ISA.

APALAH AGAKNYA YANG DIJANJIKAN OLEH PUAK-PUAK PAS MELALUI HELAH HUDAIBIYAH MEREKA. TETAPI APA YANG PASTI SI MALAUN 3 EKOR INI MEMANG DAH TERMAKAN DENGAN DALIL DARI KITAB-KITAB PAS YANG PERJUANGAN MEREKA DIJANJIKAN SYURGA DAN DIJAUHI DARI NERAKA JAHANNAM.

TAHNIAH BUAT HAIRI OTHMAN, ABBY ABADY WACOAL SELAMBAK DAN LEMAN SI RAJA LAWAK DUNGU.

SUKA DI INGATKAN KEPADA ARTIS-ARTIS LAIN.

 LU ORANG NAK BUAT MAKSIAT DAN 7 DOSA BESAR ,AGAK-AGAK DAH NAZAK BOLEH TERUS MASUK PAS..SHORT COURSE ATAU CRASH COURSE 3 HARI DAH BOLEH DIMASUKKAN KE SORGA.. TAPI KENA IKUTLAH JADUAL PROGRAM PAS SUNDAL YANG BERTUJUAN UNTUK MENGODAM UMNO YANG RATA-RATANYA KESEMUA ORANG-ORANG ISLAM JUGA..

MASUK UMNO LU ORANG MASUK NERAKA... MASUK PAS KORANG MASUK SYURGA

1 comment:

  1. slm bro.. kesh blogger dari jerantut..kesh blogger copy dan paste jer..minta tolong masuk dlm list blog deme.. http://relevansokmo.com

    ReplyDelete