ANIMSI

home

Followers

Tuesday, 10 July 2012

PANAS: TERBONGKAR PAS TAKUT BERDEBAT DENGAN HASSAN ALI KERANA DAP?? BODOH PAS!!


Pas sememangya terlalu menjaga dap dan takut teramat sangat untuk berdebat dengan Hassan Ali kerana kononya debat itu akan membuka rahsia kejahatan pas selangor!

Apakah bagang sangat pemikiran pemimpin pas ni kalau betul-betul tiada salah kenapa perlu memeilih untuk menolak. Memang la pas pengecut nak mampos.

Malulah dekat penyokong pas! apa lagi nak disorok wahai orang ikutan dap barua??

Apa tak takutnya nak mampos! habislah rahsia besar pas selangor terbongkar. Macam mana nak berhadapan dengan pru 13! ini semua perangai Anuar yang mengelak sentiasa.

Sepatutnya pas semakin cerdik mengambil peluang untuk membetulkan keaadan tetapi sebaliknya mereka tidak mampu menyahut cabaran dek kerana sayang kan kuasa! poodah. Apa kes nak takut dengan Hassan Ali ni? kah kah!!
 
Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Gombak Setia, Datuk Dr Hasan Mohamed Ali berharap Pesuruhjaya Pas Selangor, Dr Abdul Rani Osman menukar pendirian menolak debat kepada sedia berdebat dengannya di bawah tajuk PRU13: Di manakah Pas Selangor?

Hasan dalam satu kenyataan berkata,  Abd Rani seharusnya menyambut baik jemputan debat itu dan menggunakan peluang yang ada untuk mempertahankan kepimpinannya sebagai pemimpin nombor satu Pas di negeri ini.


"Saya difahamkan Dr Rani tidak bersedia menerima undangan tersebut atas alasan yang sukar untuk difahami seperti mendakwa saya menggunakan kaedah gengsterisme terhadap Pas.


"(Sepatutnya) Di pentas ini (debat), beliau boleh dapat menjelaskan apa yang Pas Selangor tawarkan untuk mengagungkan Islam, memartabatkan Melayu dan mendaulatkan Institusi Raja di negeri Selangor dalam menghadapi Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13)," katanya.


Hasan menjelaskan, beliau bukannya individu bertanggungjawab mengusulkan acara debat tersebut sebaliknya  ia diuruskan pihak penganjur iaitu Gerakan Masyarakat Prihatin Meru.


"Saya telah menyatakan persetujuan saya untuk menyertai debat tersebut kerana saya masih mengikuti perkembangan Pas secara dekat dan sehingga ini sentiasa diberi maklum balas mengenai gerak kerja parti oleh pimpinan di peringkat negeri dan kawasan.


"Saya harap Dr Rani akan menukar pendiriannya sebaliknya dapat bersama dengan saya pada tarikh dan masa yang ditetapkan. Sekiranya beliau ingin mencadangkan nama yang lain untuk menggantikan beliau, saya syorkan beliau menghubungi pihak  penganjur," katanya.
Psssst: Mamat Rani mana ade punai Ust Hassan ooi!!

No comments:

Post a Comment