ANIMSI

home

Followers

Tuesday, 3 July 2012

ISU HUDUD MCA SARAN AYUB MASUK PAS!! MACAM SIAL TEE SIEW KEONG SOUND AYUB!Gua pun nak sound Tee Siew lu cakap pun macam anak haram, lu diam sudahlah.. bodoh bagang juga lu ni sial.


 Lu jaga la MCA jangan jadi macam haram jadah komunis Dap barua. Ke Lu ni Barua Dap.??
gua mintak maaf kat sahabat2 blogger muking cakap gua melatah ke apa. MCA sila siasat akan kebodohan Tee Siew yang menjadi barua menimbulkan putik atau buat tangung yang menjadi ilham kepada pembangkang yang menyifat MCA haram jadah macam Dap.


Kadang-kadang lu orang ni pun kena belajar menghormati pemimpin umno yang banyak bertolak ansur dengan lu orang.


Tak pasal-pasal lu punya taik orang lain basuh!!


JOHOR BAHRU – MCA menyarankan Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Kemelah, Datuk Ayub Rahmat meninggalkan Umno dan menyertai Pas jika ingin melaksanakan hukum hudud di Johor seperti yang dicadangkan beliau.

Setiausaha Penganjur Nasional MCA, Datuk Tee Siew Keong berkata, Ayub seharusnya lebih sensitif mengenai pendirian MCA berhubung perkara terbabit sebelum melontarkan ideanya.

“MCA percaya bahawa ini adalah pandangan peribadi dan bukan pendirian Umno atau Barisan Nasional.

“Jika beliau serius mahu hudud dilaksanakan di sini, mungkin dia harus meletak jawatan dari Umno dan seterusnya menyertai Pas,” katanya pada sidang akhbar di Kelab Media Cina Selatan di sini, hari ini.

Siew Keong berkata, pandangan Ayub tidak mencerminkan kenyataan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak mengenai hukum hudud belum boleh dilaksanakan kerana kepelbagaian kaum dan berbilang agama di negara ini.

No comments:

Post a Comment