ANIMSI

home

Followers

Monday, 2 July 2012

Hot!! SIAPA PEMIMPIN PEMBANGKANG SUKA WANITA UZBEKISTAN BERSELUAR DALAM PUTIH ... RM1,000 ONE SHOT?


WANITA UZBEKISTAN BERSELUAR DALAM PUTIH ... RM1,000 ONE SHOT? (18SX)Kira-kira jam 2.15 pagi tadi saya dikejutkan oleh panggilan telefon.

"Bang, operasi menangkap perempuan Uzbekistan di Bukit Bintang," kata wartawan itu.

Jam 2.30 pagi,  saya tiba di lokasi dimaksudkan dan merakamkan gambar berikut.


"Ini kali kedua kita melakukan operasi memberkas mereka. Modus operandi mereka, datang berpeleseran di pusat hiburan dan kemudian menawarkan khidmat seks dengan bayaran di antara RM500 dan RM1,000 untuk satu sesi, one shot, sebelum dibawa pelanggan berminat ke hotel di sekitar," ujar DSP Azman Mohd Isa.


DSP Azman, Pegawai Turus Bahagian Kongsi Gelap, Maksiat dan Perjudian Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kuala Lumpur.

Sewaktu pusat hiburan diserbu oleh polis, beberapa wanita Uzbekistan berusia di antara 24 dan 32 tahun dilaporkan cuba melarikan diri namun gagal kerana premis sama telah dikepung.

Kru 999 berada di lokasi bersama penerbit, Harris Farouk Alex.


Klik di sini untuk membaca laporan serbuan kali pertama oleh pasukan sama.

23 wanita warga Uzbekistan ditahan bersama 2 rakyat Thailand, kemudian dibawa ke Ibu Pejabat Polis Daerah Dang Wangi untuk tindakan lanjut.


Wanita Uzbekistan kebanyakkan bertubuh lampai, putih dan gebu. Barangkali ciri terbabit mudah membangkitkan nafsu pelanggan.


Mungkin pelanggan sanggup membayar RM1,000 untuk melanggan wanita di atas dalam tempoh singkat. Namun sebaik terlihat wanita berbaju merah jambu di bawah, saya terfikir ...


Berbaloikah mengeluarkan wang sejumlah itu ditambah bayaran bilik hotel, untuk mengadakan hubungan seks bersama wanita berperut boroi? 

Apabila payu dara dan perut berada di garisan menegak sama, itu sudah teramat kritikal. Namun di dalam gelap dan jika pelanggan pula berada di bawah pengaruh alkohol, barangkali fizikal sebegitu tidak diambil kira sama sekali.


Mungkin kadar bayaran boleh dirundingkan dalam 'perniagaan' tanpa modal itu. 


Apakah dilakukan oleh kru 999 bersama dua wanita Uzbekistan di bawah?


Saksikan laporan lengkap berhubung operasi itu di dalam 999

No comments:

Post a Comment