ANIMSI

home

Followers

Monday, 2 July 2012

GEMPAR PANAS!! VIDEO!! AKSI TERLARANG MB SELANGOR DENGAN WANITA X ADA DALAM RAKAMAN KAMERA TERSEMBUNYI!!!?


Panas apabila berita yang diterima Raja Petra Kamaruddin (RPK) mendedahkan rakaman kamera tersembunyi di pejabat Menteri Besar Selangor, Tan Sri Khalid Ibrahim.
“Adakah anda masih ingat kejadian di bawah yang berlaku hampir setahun yang lalu pada bulan Ogos 2011? Menteri Besar Selangor, Tan Sri Khalid Ibrahim, menemui kamera video tersembunyi di pejabatnya. Menurut Khalid, beliau tidak tahu berapa lama kamera video telah diletakkan di situ atau yang diletakkan di sana. Juga, menurut Khalid, mereka mendapati hanya satu video, salah satu di dalam kamera.
“Baik, kami menerbitkan satu video 15 minit (yang TIDAK dalam kamera) hanya untuk menunjukkan bahawa lebih video anda memang wujud (yang anda boleh lihat di bawah), ” dedah RPK dalam rencananya bertajuk “It’s been a year now. Can we know the progress?“. 
Menurutnya, orang-orang Azmin Ali pernah berkata mereka memiliki rakaman video Abdul Khalid yang bermanja-manja dengan seorang wanita bernama Rahimah Binti Kamarudin, namun rakaman itu masih belum dimuat turun di internet lagi.
satu alat perakam dijumpai dalam bilik pejabat MB Selangor

“Nampaknya, menurut Azmin, Rahimah adalah Setiausaha Khalid dari Guthrie Berhad yang dia bawa untuk membantunya di pejabat Menteri Besar. Dan orang-orang Azmin marah dengan kemunculan Rahimah yang mempunyai kuasa terlalu banyak. Dan Azmin berpendapat terdapat hubungan cinta seksual di antara Khalid dan Rahimah
“Adakah kamera video tersembunyi ini bertujuan untuk menangkap Khalid dan Rahimah dalam hubungan seksual ? Hanya mereka yang meletakkan kamera video tersembunyi itu boleh memberitahu kita,” dedahnya lagi.
Katanya lagi Setiausaha politik MB, Faekah Husin, mengesyaki Azmin Ali merupakan dalang di sebalik perkara ini. 
“Dan sebab dia (Faekah) berkata demikian, Azmin terlibat secara aktif berusaha menolaknya dari jawatannya itu. Sekarang anda faham kenapa faekah sering diserang sejak akhir-akhir ini ? (kerana) Azmin telah mengesyaki Khalid adalah dalang di sebalik video ‘blowjob‘ yang amat memalukannya baru-baru ini,” katanya lagi.
Pssssst: Tak sabar nak tunggu video terbaru pemimpin pkr yang kuat seks haha!! mampus la pkr bergelombang maksiat!!

No comments:

Post a Comment