ANIMSI

home

Followers

Sunday, 1 July 2012

BANGANG!! ARTIS MELAYU MEMBOGELKAN DIRI DI TEPI PANTAI!!

Ni lah artis melayu Malaysia.., bila kita kata tak ada kualiti, dorang meroyan marah.. Tapi korang cuba tengok sendiri lah yee perangai dorang..

Berlakon tak hebat mana.., tapi kontroversi dan gossip mengalahkan selebriti Hollywood beb..

Gua tak kenal pelakon pompuan ni.. Memang gua pernah tengok dia berlakon drama dalam TV tapi sekarang ni baru gua tau nama dia..

Kononnya dia digelar Pamela Anderson Melayu... Ek ellehhh..., bangga sangat lah tu kann..

Mungkin sebab gelaran tu, Lana Nordin ni sanggup beraksi separuh bogel di Pantai Anchol Jakarta..

Elok lah tu..., sekarang ni tumpang body tu masih bergetah.., muka pun masih cantik.., tayanglah semuanya sesuka hati biar seluruh dunia tahu..

Nanti kalau umur dah 'senja' dan makin tak laku.., join lah satu parti politik tu yang bagi peluang untuk masuk syurga secara mudah..

Apa nak heran beb..., itulah trend sebilangan artis Malaysia sekarang ni untuk 'cuci dosa'.. Hahahahaha


mpp

3 comments:

  1. SAH LAH MELAYU, PUNGUNG HITAM TU..HAHAHA

    ReplyDelete
  2. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete