ANIMSI

home

Followers

Tuesday, 19 June 2012

TERKINI !! ANWAR BIN IBRAHIM SAMAN DATO ESKAYY AKHIRNYA !! ?? ANWAR GALI KUBUR SENDIRI??

Terkejut juga bila dapat tahu khabar bahawa Anwar Ibrahim akan menyaman Dato Eskay kerana dakwaan Eskay sebelum ini yang menyatakan bahawa pelaku video seks tersebut adalah Anwar Ibrahim.

Gomo dapat sms dari rakan media yang mana mesej tersebut dihantar dari ibu pejabat PKR yang menyatakan didalam kandungan mesej tersebut:


"Salam tuan puan rakan media sekalian, kami menjemput untuk membuat liputan media pada 20 Jun Rabu ini di Mahkamah jalan Duta. D.S.A.I. akan menfailkan saman keatas Trio Dato T dalang video lucah yang dikaitkan dengan D.S.A.I. Pohon diwar warkan liputan ini. Tq."

"Anwar Saman Eskay"

Wah Anwar Ibrahim dah saman nampaknya Eskay dalam isu video Seks. Mantap!!!! Gomo selepas dapat tahu berita tersebut menghubungi Eskay yang kini berada diluar negara dan Eskay sendiri mengesahkan bahawa beliau ada mendengar ura ura yang Anwar Ibrahim akan menfailkan saman terhadap beliau dan beliau sememangnya mengharapkan agar Anwar Ibrahim menyegerakan saman tersebut.


Emmm Gomo pun tak sabar nak tunggu hari Rabu ini, tak sabar nak lihat Eskay disaman dan seterusnya kes tersebut dibicarakan dimahkamah. Dah lama sangat kita tunggu tindakan Anwar Ibrahim dan nampaknya hari Rabu nanti bakal menjadi kenjayataan.

Saman jangan tak saman

Apa pun kita layan video dibawah ni yang Anwar Ibrahim tak mampu buat sampai sekarang!!!1 comment:

  1. manusia seringkali terlupa betapa pun liciknya tipudaya percaturan akalfikir mereka tetap tidak akan berjaya kerana DIA MAHA MENGETAHUI&BIJAKSANA pasti TIDAK AKAN mempersiakan DOA hatta seorang mukmin cuma yang ikhlas

    ReplyDelete