ANIMSI

home

Followers

Tuesday, 15 May 2012

GEMPAR!! GAMBAR TERKINI BUAT NURUL IZZAH!!!




Seperti yang dinyatakan MKP akan mengeluarkan hint gambaq sebagai penanda.Bukan nak merapu akan tetapi sehingga jawapan dari yang empunya diri.Terbaru tentang dedahan ini ada yang telah menghubungi MKP dan bermacam-macam pertanyaan telah dipersoalkan.Sabaq la hampa nie pun video tue pasti akan keluaq bila tiba masanya.

Tiada berniat untuk memperlemahkan rakan-rakan seperjuangan kita semua ada kelebihan masing-masing yang penting janganlah buat sesuatu benda yang boleh memecahkan perpaduan sesama kita.Rasanya diambang PRU 13 nie patut lupakan sengketa dan fokus kepada untuk memenangkan BN dahulu.MKP dah ada "deal mera deal" so kena utamakan perjanjian tue dulu....betul tak mamu.......?

Bab nurul nie malam nie akan kuar hint lagi beb,,,,tunggu aje lah.....

pendedehan klikmatkilaupenang

1 comment:

  1. BUDAKBOY.

    woooiiii... orang pahang bijak berpolitik. jangan turunkan taraf wokme. asyik-asyik cerita lucah bodoh. Takutkan Allah sahaja. Jangan takut sesama manusia.

    Meluat koi cerita politik bodoh lucah. Ada bukti sahih, lapor ke pihak berkuasa. Tangkap. Dakwa. Dapat Pahala orang yg melapor.

    Sure tak keluar comment ni ye..

    ReplyDelete