ANIMSI

home

Followers

Saturday, 29 October 2011

PANAS: SAH ANWAR IBRAHIM BERAKSI DALAM VIDEO SEKS TU ??

 
http://1.bp.blogspot.com/-lHZNF3a5Y8o/Tex9gwHHqJI/AAAAAAAACVM/K2DJf-4KYX0/s1600/chinadoll.png

Beberapa pemberita yang ditemui selepas menyaksikan video aksi seks bagaikan tidak percaya kerana lelaki dalam video itu adalah Anwar Ibrahim iaitu Ketua Umum Parti Kedilan Rakyat.

  Rakaman bertarikh 21 Februari yang berdurasi selama 30 minit itu menunjukkan aksi-aksi seks Ahli Parlimen berprofail tinggi iaitu Anwar Ibrahim jelas menampakkan wajah beliau bersama wanita yang tidak dikenali.

Pita rakaman berkenaan ditemui tersembunyi di dalam bilik hotel berkenaan baru-baru ini.

Malah, jam tangan pemimpin terbabit dikatakan tertinggal di bilik itu selepas aksi berkenaan dirakamkan.

Beberapa wakil media telah dipertontonkan dengan rakaman berkenaan secara individu di sebuah bilik hotel oleh sekumpulan orang yang tidak dikenali yang diketuai oleh seorang lelaki yang hanya dikenali sebagai Datuk T.

Datuk T memberitahu, dia mahu media menyaksikan sendiri rakaman tersebut sebelum menyerahkan kepada Anwar Ibrahim dan Wan Azizah untuk tujuan pengecaman dalam tempoh seminggu ini.

Katanya, jika Anwar telah dikenal pasti, Anwar dan isterinya perlu 'mengundurkan diri dari politik' kerana ternyata beliau bukan seorang yang 'warak dengan moral yang tinggi seperti mana yang digambarkan'.

Kata Datuk T lagi, jika kedua-dua mereka enggan berundur, beliau akan memanggil beberapa pertubuhan bukan kerajaan (NGO) bagi membentuk satu panel bebas serta mengupah pakar forensik bagi mengkaji keaslian rakaman berkenaan.

4 comments:

 1. Benci kat Bang Anwar tipu I!!

  ReplyDelete
 2. kak jijah dan anak dia kata anwar ibrahim ni ANUGHAIRAH oleh tuhan yg disembah oleh org kafir...

  pejuang hamas...

  ReplyDelete
 3. bilalah pendedahan sebenar klip video ni nak dibongkarkan,,,

  ReplyDelete
 4. kelambuharimau- tunggu anwar naik tocang sikit kita kasi hangat!

  ReplyDelete