ANIMSI

home

Followers

Thursday, 26 April 2012

AWAS!!! AMBIGA SERANG RUMAH MASJID!! LAKNAT AMBIGA!!
Awas masjid disekitar anda satu mesej telah disampaikan kepada semua penyokong Ambiga yang beragama Islam agar jangan tinggalkan masjid selepas sembangyang Jumaat kerana Imam betina syaitan yang menyerupai manusia akan menyampaikan khutbah kepada pengikutnya di sebuah masjid yang tidak diberitahu.

Khutbah yang akan disampaikan oleh Ambiga adalah mengenai persiapan terakhir untuk merusuh di Dataran Merdeka. Dan ada plan A ,Plan B dan Plan C. 

Difahamkan Plan A mereka tetap akan berarak daripada masjid Jamek Kuala Lumpur ke Dataran Merdeka, daripada Stadium Merdeka berarak ke Dataran Merdeka dan dari Masjid Kampung Baru berarak ke Dataran Merdeka.

Sepanjang perarakan mereka bebas melakukan apa sahaja samaada bertempik, memaki hamun dan membaling apa saja.

Jika pihak berkuasa bertindak menahan penyokong Bersih sudah ada jurukamera yang dilantik seperti dari Malaysiakini, Malaysia Insider, Harakah, Keadilandaily, TVPas, TV Selangor sudah bersedia untuk merakamkan aksi tersebut. Mereka yang ditahan oleh pihak berkuasa digalak bertindak kasar agar pihak berkuasa terpaksa bertindak lebih agresif.

Kumpulan jurukamera ini akan merakamkan aksi ganas oleh pihak berkuasa Malaysia dan pihak Ambiga akan jadikan isu yang berpanjangan sehingga PRU13. Gambar-gambar aksi itu juga akan dihantar kepada kumpulan hak asasi manusia yang sedia bekerjasama dengan Ambiga dan kemungkinan ada pihak luar akan masuk campurtangan.

Awas sekali lagi diingatkan kepada umat Islam yang sayangkan Agama Islam dan rumah Allah selepas solat Jumaat nanti Ambiga dan sekutunya akan mengotori masjid di kawasan anda, oleh itu berhati-hati dengan dajal ini.

Ayuh pertahankan rumah Allah dari diliwat oleh Ambiga betina syaitan

No comments:

Post a Comment