ANIMSI

home

Followers

Tuesday, 20 December 2011

Santai Pagi: Gadis Bunuh Diri Selepas Temu Janji DIbatalkan Melalui SMS, Adam Adli Jangan Buat Camni!!Di dunia yang fana ini terdapat banyak sebab orang membunuh diri. Ada yang frust menonggeng dengan kegagalan hidup. Ada juga yang membunuh diri untuk mengurangkan kesengsaraan hidup dan kos perubatan tinggi. 
 
Gabrielle Joseph (16) seorang model dari Wales pula mebunuh diri kerana...... kerana....... temu janji menontong wayang dengan seorang lelaki dibatalkan pada saat akhir menggunakan SMS.
 
Menurut siasatan polis Gabrielle membunuh diri dengan melompat didepan keretapi berhampiran rumah beliau di Briton Ferry Wales. Sebenarnya beliau sudah lama mengalami depresi dan sms pembatalan date night itu ialah the straw that broke the camel's back. Sebelum membunuh diri beliau sempat mengemaskinikan status Facebook beliau dengan "Aku nak bunuh diri aku!" .
 
psssssssst: moralnya buat satu benda tu pikir dulu.. gua nak nasihat kat mamat yang famous kat fb dan blog-blog skang pasal isu bendera najib baru-baru ni janganlah pi bunih diri pulak...
 
Sumber : DM

No comments:

Post a Comment