ANIMSI

home

Followers

Friday, 21 October 2011

DEMONSTRASI: KES DR AZIZ BARI, PKR HERET PELAJAR UIA KE KANNCAH POLITIK. SAMSUL KENA TAHAN!!Sekitar selepas jumaat sebentar tadi ,telah berlaku demonstrasi untuk medesak pihak pentadbiran UIAM menarik balik penggantungan terhadap Dr. Aziz Bari ,pensyarah Undang-undang UIAM .
Mahasiswa UIAM telah berdemo dihadapan Masjid UIAM selepas solat jumaat.Tetapi disebalik keriuhan demonstrasi ini,ada pihak cuba mengambil kesempatan menyusup masuk bersama mahasiswa kononnya membantah penggantungan Dr. Aziz Bari dengan membawa beberapa orang politik dari pembangkang  bersama.


Ini jelas bahawa demonstrasi ini dicemari oleh orang -orang politik yang berkepentingan apabila mereka turut sama mengambil mileage sokongan mahasiswa apabila mereka bersama-sama mahasiswa.Nama UIAM sebagai institusi akademik terulung di dunia tercalar dek campur tangan politik pembangkang dalam isu ini.

Kesian Pak Guard Uia ,Sebab Demo kena berasak-asak dengan  ramai mahasiswa untuk menyuraikan demonstrasi

Lelaki di dalam petak tersebut merupakan orang kuat PKR Rozan Azen Mat Rasippsttt: ada sumber mengatakan kehadiran Shamsul Iskandar, Nurul Izzah dan Tian Chua daripada Parti PKR telah dihalang oleh pihak keselamatan UIA dan ada yang kata SAM ketot kena tahan dengan polis...
Padan Muka!!!! 

Itu suara mahasiswa !!!

bukannya suara politik kotor pembangkang!!
 
*gambar ehsan Keris Pusaka 

No comments:

Post a Comment