ANIMSI

home

Followers

Sunday, 21 October 2012

PANAS!! KINI PAKATAN PERIT HAKIKATNYA SOKONGAN MELAYU MENINGKAT!KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit...
Anwar Ibrahim bersama pakatan pada hakikatnya sangat tertekan apabila Presiden Perkasa Datuk Ibrahim Ali memberi jaminan bahawa
anggota pertubuhan Perkasa memberi sokongan penuh kepada Barisan Nasional.

Ini menyebabkan sokongan orang Melayu akan bertambah dengan gabungan sokongan pertubuhan seperti Perkasa ini. Ini membuktikan orang melayu pada hakikatnya tidak mempercayai dasar yang dibawa oleh pakatan yang tidak konsisten didalam membawa kemajuan dan keharmonian negara.

SHAH ALAM: Presiden Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) Datuk Ibrahim Ali memberi jaminan bahawa beliau akan memastikan anggota pertubuhan itu menyokong calon Barisan Nasional (BN) pada pilihan raya umum (PRU) ke-13.

Beliau berkata walaupun Perkasa merupakan pertubuhan bebas tetapi pihaknya melihat hanya BN sahaja yang mampu mengekalkan keamanan dan keselamatan di negara ini.

"Kita terpaksa mengundi antara BN dan Pakatan Rakyat dan kita tiada pilihan dalam menentukan kuasa politik pada PRU akan datang, hanya BN sahaja yang dilihat berkemampuan.

"Justeru saya akan pastikan dan menyeru anggota Perkasa di peringkat akar umbi supaya memberi sokongan kepada calon BN termasuk calon MCA," katanya kepada pemberita selepas perasmian persidangan khas tahunan Perkasa Selangor oleh Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani Datuk Seri Noh Omar di sini, Ahad. 

1 comment:

  1. Salam perjuangan mohon dipautkan blog MMI mahamissa.blogspot.com terimakasih.

    ReplyDelete