ANIMSI

home

Followers

Wednesday, 10 October 2012

PANAS!! FOTO GRO JADI KAMBING HITAM PAKATAN BUAT ONAR KAT MAHKAMAH??!

wanita berpakaian tak senonoh berpeleseran di mahkamah membawa sepanduk bergerak di belakangnya
Bergedik dia berjalan, GRO provok upahan. Tak manis, tak sopan. - buat lagu ala rahimah rahim ( gadis dan bunga)

Tengok gambar di atas!!!!

Hari ini perbicaraan kes Dato Shahrizat Saman Rafizi. Menurut info keadaan tenang sahaja di mahkamah. Namun, seperti biasalah, pakatan ni tak tenang kalau keadaan tenang sahaja. Sukakan kekecohan yang boleh mengglamourkan strategi mereka.

Dahsyat juga strategi mereka ni, kawasan mahkamah yang adil ini, mereka membuat provokasi nak mencetus huru hara dengan menghantar 1 minah gedik. Dahler baju sekerat, tunjuk punggung. Takper part tu belum panas. Tapi ayat yang ditampal pada belakang baju baby shirt minah gedik tu.

Kalau orang nak gurau kat minah ni, sekrang bulan hari April Fool. Dah tu, takkan minah ni tak sedar orang pasang kain bertulis menggunakan pin kat belakang baju dia.? Dia memang dipasang nak memulakan pergaduhan antara penyokong UMNO dan pakatan di mahkamah tersebut!

Low class punya strategi! Pakatan memang low class dalam buat serangan provokasi. depa bukan ada maruahpun. Dah dijual oleh Anwar. GRO mana rafizi upah ni yer?

Tak per, dah kena angkut polis. Lepas ni sah akan terbongkar siapa upah dia!!!!
Mata yang gatal. Memang suka bebenor tengok dari belakang! Opppsss ayat ni mengingatkan pu3 pada peminat 'belakang' pula. Adussssss

Peliknya GRO tadi.. Boleh lak datang dengan seorang lagi minah bertudung. Ni pemantauker? Infomer pu3. Tengah mengekori sebab tu tunjuk gambar dari belakang je. Kot minah bertudung ni, minah jambu rafizi juga. Alahai cik kak. Janganlah menjatuhkan standard kaum hawa yang bertudung. Memalukan sungguh!
SETERUSNYA

3 comments:

  1. mohon pautkan blog medantempurkedah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Spesis tak sedar dek untung ni pun pergi buat provokasi yang sama kat PWTC tapi di halau kluar oleh Sdr Zaharin Yassin, YDP Perkasa dan Sdr Ruslan Mokhtar.Kaum ni yang lurus cuma rambut mereka sahaja.Di persilakan "pack your bag and get out from Tanah Melayu"...kot tak faham bahasa Melayu..

    ReplyDelete
  3. asalam.. mohon share untuk rujukan di blog saya

    terima kasih

    ReplyDelete