ANIMSI

home

Followers

Wednesday, 30 May 2012

SAH!!! VIDEO ANWAR & SHAMSIDAR!“Saya bukan baru kenal Anwar..saya sudah kenal 30 tahun lebih..dia pusing macam mana, saya tahu..tunggu lah…”, kata Senator Datuk S Nallakaruppan ketika sidang media semalam tentang karektor sahabat lamanya, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Dalam afidavit Musa Hassan Penolong Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah pada tahun 1998, Nalla dikenalpasti sebagai orang perantara Anwar dengan wanita-wanita termasuk Shamsidar Taharin, isteri Azmin Ali.

Nalla dalam sidang media semalam mengakui pernah merakamkan aksi panas Anwar dan Shamsidar dalam bentuk VHS berdurasi selama satu jam 20 minit untuk tujuan keselamatan.

"Saya sudah serahkan pada peguam. Nanti pergi mahkamah kita sama-sama tengoklah.

"Saya jaga safety dia takut apa-apa berlaku pada dia..Kalau saya mahu (saya sudah serah dulu lagi) , masa polis tangkap saya pada 1998, saya tidak serah (pada polis) saya tidak tunding jari pada Anwar, kalau tidak Anwar masih dalam penjara,” katanya.-AIDC 
Video Oral sex diantara Anwar Ibrahim dan Shamsidar Taharin, isteri kepada Azmin Ali PKR, dijangkakan akan mengocangkan negara sekali lagi.
Video berkenaan menunjukan Anwar dan Shamsidar melakukan Oral Sex, seperti yang didedahkan oleh Nallakarupan.

Video tape berkenaan diserahkan oleh S. Nallakarupan kepada Peguam beliau Muhammad Shafee Abdullah dihadapan para pemberita di perkarangan Komplex Mahkamah Kuala Lumpur. Beliau sempat berkata kepada Peguam beliau supaya, “menjaga hak kepunyaan beliau” dan menyerahkan envelope colour koko berlakri dan berisi video.

Nalla berkata dia akan mendedahkan video tersebut di mahkamah terbuka, tetapi apabila disoal lanjut oleh pemberita, beliau hanya menyebut, “ICE CREAM”
Perhubungan terlarang Anwar-Shamsidar sudah lama diketahui, tetapi Azmin Ali hanya membuat pekak badak atas tuduhan tersebut. Beliau dipercayai mengorbankan isteri beliau kepada Anwar sebagai upahan berjuta-juta ringgit.
 
Psst: Mampos Anwar!! kejahatan akan terserlah..Anwar bertaubatlah!!

No comments:

Post a Comment