ANIMSI

home

Followers

Thursday, 3 May 2012

PANAS!! ORANG YANG PERNAH RAPAT DENGAN Timbalan Presiden PKR YB Azmin Ali AKUI MEMANG AZMIN DALAM VIDEO INI?!!
 “Selaku orang yang pernah rapat dengan Azmin, saya berani cakap orang di dalam gambar itu 100 peratus mirip Azmin. Saya juga tidak terkejut gambar-gambar itu tersebar sebab saya kenal siapa Azmin dan bagaimana perangainya.


"Dia memang mudah tertarik dengan perempuan,” ujar Bekas Pegawai Khas Datuk Seri Anwar Ibrahim, Rahimi Osman ketika diminta mengulas mengenai gambar kontroversi aksi panas seorang lelaki mirip Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali.


Menurut Rahimi, di sebalik rasa tidak terkejut akan tersebarnya gambar-gambar tersebut, beliau turut melahirkan rasa tertanya-a bagaimana Azmin boleh menjadi alpa sehingga terperangkap di dalam aksi panas esperti ini kerana Azmin yang dikenalinya secara rapat semasa di dalam PKR dahulu adalah seorang yang sangat teliti.


"Ketelitian Azmin boleh disamakan seperti ketelitian Tun Mahathir. Dia tidak mudah alpa malah sikap ini jauh berbeza dengan Anwar sendiri. Sekiranya berada di dalam sebuah bilik contohnya, Azmin akan memeriksa setiap ruang untuk memastikan tiada satupun benda yang boleh diragui.


"Tetapi itulah, sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga. Allah nak tunjukkan rupa Azmin yang sebenar. Dia memang pandai berpua-pura selama ini… berlagak baik dan alim di hadapan orang ramai tetapi sebenarnya… Saya tahulah macamana sikap Azmin. Saya sangat rapat dengan dia dahulu,” ujarnya.


Ketika ditanya apakah pandangannya apabila Azmin menafikan individu tersebut adalah dirinya dan mengaitkan UMNO dalam penyebaran gambar tersebut, Rahimi menjelaskan itu semua adalah strategi pakatan pembangkang.


Jelas beliau apa sahaja yang berlaku dan tidak menyebelahi mereka, sudah pasti UMNO akan dipersalahkan dan menuduh semua ini adalah satu konspirasi menjatuhkan mereka.


"Tak hairan kalau dia menuduh UMNO sebagaimana mereka menuduh UMNO bersalah ketika video seks Anwar disebarkan. Apa sahaja yang berlaku sudah pasti UMNO yang akan dipersalahkan. Ini memang taktik mereka bagi menutup setiap kesalahan mereka. 


Tetapi bagi yang mengenali mereka secara dekat, pasti akan tahu perihal sebenar.“Kononnya hanya mereka yang betul dan baik. Yang buruk itu semua UMNO. 


Azmin sendiri sudah terperangkap dengan kealpaan diri sendiri. Untuk menyelamatkan tengkuk, sudah pasti jalan paling selamat adalah menuding jari kepada UMNO kononnya UMNO sudah hilang modal kerana Pilihan Raya Umum (PRU) sudah hampir. seterusnya

No comments:

Post a Comment