ANIMSI

home

Followers

Tuesday, 22 May 2012

ANWAR MEMANG SUKA BUAT HAL!! NAJIB PULA YANG KENA BETANGGUNG JAWAB!!! SEDAP LA MACAM TU WOI!!Anwar yang langgar undang-undang, Najib pula yang kena!

Ketua Pembangkang itu bersama Azmin Ali dan seorang lagi didakwa di mahkamah hari ini, kerana melanggar undang-undang Perhimpunan Aman; dibawah  Seksyen 4(2) (c).
 
Selain itu Trio Pembangkang dituduh kerana melanggar perintah Majistret Zaki Asyraf Zubir, bertarikh 26 April yang melarang perhimpunan di Dataran Merdeka dan kawasan yang bersempadan dengan Jalan Sultan Hishamuddin, Jalan Raja dan Jalan Kelab. Mereka didakwa melakukan kesalahan itu antara jam 2.30 petang dan 3 petang pada 28 April.

Sementara itu, selepas sahaja Anwar didakwa di Mahkamah, dia mengeluarkan kenyataan bahawa tujuan pendakawaan itu adalah bermotifkan politik dan menuduh Najib merancangnya.

BODOH punya Anwar, dia sendiri yang membuat kacau pada 28 April, menuduh Najib pula yang punya rancangan.

Inilah SIFAT semulajadi Anwar, dia bermasalah, menuduh orang lain pula punca kepada masalah dirinya sendiri. -musramrakunman

Pssssst: Anwar ni dah memang cara dia buat salah dan tuduh org lain yang salah..si kote bengkok anwar ni memang perangai dia dah..menyusahkan org bodoh!!

No comments:

Post a Comment