ANIMSI

home

Followers

Sunday, 18 March 2012

ANWAR SUKA LADY BOY?? SEBAB ITU VIDEO TERBARU INI DEKAT SIAM!!

Gambar 'lady boy', bapok, di bawah saya rakamkan di Patpong, Bangkok, Thailand. Menariknya, bapok di negara Gajah Putih itu tidak ambil pusing jika gambar mereka direkodkan.


Melihat sekali imbas, majoriti kita tidak berupaya membezakan di antara mereka dan wanita tulen. Saya difahamkan, seperti pelacur, mereka juga menawarkan khidmat seks kepada pelanggan, majoriti pelancong dari luar negara.


Barangkali ramai mengetahui fakta, sebilangan hospital di Bangkok menawarkan servis pembedahan plastik dengan harga berpatutan justeru tidak hairan jika ramai bapok berkeliaran di waktu malam kelihatan hampir sama seperti wanita.


Kehidupan malam di kota metropolis dihuni kira-kira 12 juta penduduk itu ternyata tidak setenang aliran Sungai Chao Phraya. 


Wanita pelancong asing berikut, berjalan tenang di pasar malam tanpa menyedari pakaiannya menarik perhatian ramai dan juga lensa kamera digital saya.

18 SX - Video Porno Anwar Ibrahim Di Kota Bangkok

Agak menarik untuk diperkatakan mengenai video Anwar Ibrahim bersama wanita Thailand sewaktu beliau berada disebuah hotel di Kota Bangkok. Video yang mana memperlihatkan Anwar Ibrahim ketua Pakatan PAS,DAP,PKR yang beraksi dengan dua orang pelacur kelas AAA Thailand.

Ada yang kata mengapa perlu diaibkan Anwar Ibrahim dengan mengeluarkan video seks nya. Ada yang kata video tersebut tidak patut dikeluarkan kerana menjatuhkan maruah Anwar Ibrahim. Macam macam pihak yang menghalang video Seks Anwar Ibrahim dari tersebar malah dari kalangan pihak pro kerajaan juga ada yang menentang.
Demi Selamatkan Malaysia maka video Seks Anwar Ibrahim akan kami sebarkan dalam masa terdekat ini. Buat semua nantikan video Siam Doll Anwar Ibrahim dalam masa terdekat melalui medium medium Blogg, Facebook, Twiiter, You Tube dan mana mana Forum.

No comments:

Post a Comment