ANIMSI

home

Followers

Saturday, 11 February 2012

PANAS!! SALAHUDDIN AYUB DI SINGKIR PAS KELANTAN?Terduduk Salahuddin Ayub bila Puad Zakarshi kata yang beliau kini dalam yang bakal disingkirkan PAS. Mana tidaknya, baru sahaja beberapa hari lepas beliau dinobatkan sebagai bakal MB, tup-tup hari ini masuk senarai penyingkiran.

Beliau sedar apa yang diungkapkan oleh Fuad ada kebenarannya. Ambil contoh Hasan Ali sahajalah, ramai yang masih ingat lagi prospek pakar motivasi itu sebagai calon MB Selangor sebelum PRU 2008 dahulu. Tetapi kini, lihat sahajalah nasib yang menimpa dirinya.

Malah Salahuddin akan lebih ketar apabila kepimpinan PAS pusat dan DAP sepakat mengatakan bahawa keputusan PAS Johor untuk melantik beliau sebagai MB bukanlah keputusan akhir. Dan itupun pra syaratnya kalau menang. Kalau kalah? Alamatnya pergi PUDU cari kerjalah jawabnya!

Dan Salahuddin juga akan terus demam kura jika beliau baca pula berita di bawah ini. Ianya adalah isyarat jelas daripada Diktator sampai mati partinya bahawa calon luar tidak dikehendaki lagi selepas ini.No comments:

Post a Comment