ANIMSI

home

Followers

Monday, 26 December 2011

500 AHLI AMK BENGANG DENGAN ANWAR??


500 ahli Angkatan Muda Keadilan (AMK) Hulu Kelang keluar parti dan menyertai UMNO ekoran kecewa dengan Parti Keadilan Rakyat (PKR) yang didakwa tidak menunaikan janjinya.
Mereka menyerahkan borang keanggotaan untuk menyertai UMNO kepada Ketua UMNO Bahagian Gombak, Abdul Rahim Kamarudin di sini, semalam.
Jurucakap kumpulan itu, Mohd Jefry Sallehuddin berkata, beliau dan rakannya keluar parti kerana tidak sanggup lagi ditipu oleh pimpinan pembangkang.
"Saya kenal (Ketua Umum PKR Datuk Seri) Anwar Ibrahim sejak 13 tahun... dua kali saya masuk ISA (Akta Keselamatan Dalam Negeri) dan 16 kali saya masuk penjara... tapi mulai 2 Oktober, saya bersama 500 anggota AMK nekad keluar parti untuk sertai UMNO,” katanya kepada pemberita selepas menyerahkan borang berkenaan.
Dalam pada itu, Abdul Rahim berharap lebih ramai anggota pembangkang menyertai UMNO kerana perjuangan pembangkang hanyalah sia-sia. - BERNAMA

pssssssssst: dengar cerita lepas ni lagi ramai ahli pkr keluar parti tu masuk UMNO.. Apa cerita ni nuar??

2 comments:

  1. Diharapkan ahli2 PKR yg berniat keluar parti..fikirkanlah semasak2nya sebelum menyertai UMNO. Kebanyakkan pemimpin PKR adalah anak didik UMNO dan parti komponen BN. So..perangai lebihkurang sama. Rasuah,tikam belakang (bukan sondol belakang),cantas mencantas dan macam2 ada. Pilihan yg tepat untuk anda semua jika dh jemu dgn PKR ialah parti KITA. Dalamnya lebih cukup rasa, sebab semua bekas ahli parti samada dlm BN atau PR ada. Jom join..

    ReplyDelete
  2. yang kuat dan suka sondol belakang cuma BABI aje...( Brother Anuar Bin Ibrahim)...(Tapi yang BABI ni dia boleh sondol depan belakang!!!)

    ReplyDelete