ANIMSI

home

Followers

Saturday, 31 December 2011

Koleksi Ucapan Selamat Tahun Baru 2012 Untuk Berkongsi Dengan Anda!!


Selamat Tinggal Anwar tahun 2012 pastinya PR akan terus terkubur?? !!! 

Semoga damai dan kasih Allah mengisi setiap hari dalam hidup Anda dan cahaya jalan Anda melalui Tahun Baru. Berharap anda dan keluarga anda selalu selamat dan bahagia. Selamat Tahun Baru 2012.
Jadilah lilin. Jadilah cahaya. Jadilah sinar dalam gelap. Jadilah inspirasi & membuat perbezaan besar dalam hati lain, Selamat Tahun Baru 2012.
Hari ini adalah kesempatan baik untuk berdoa, untuk peduli, mencintai, untuk tersenyum, untuk mengatakan, Selamat Tahun Baru 2012.
Sebelum operator sibuk, sebelum SMS pending, sebelum bateri low, aku ucapkan Selamat Tahun Baru 2012.
Waktu terus berlalu, lembaran demi lembaran telah dilalui. Coretan demi coretan telah memenuhi, kadang tak bererti, kadang tanpa makna, atau hanya sedikit makna. Semoga di tahun ini setiap lembaran memiliki makna, setiap lembaran bermanfaat. Selamat tahun baru 2012.
Malam ini ‘kan berlalu, minggu ini ‘kan beranjak, bulan ini akan pergi, tahun ini ‘kan meninggalkan. Sejarah kehidupan, catatan suka dan duka, menyongsong tahun baru. Selamat tahun baru 2012. Semoga selalu berjaya dan sejahtera.
Matahari menyelinap dibalik bukit, sembunyikan kenangan hidup, menyimpan lembaran usang, menyambut hari-hari muda, sebentar lagi akan menjelang. Selamat datang tahun baru 2012, harapan baru dan perubahan.

No comments:

Post a Comment